50/50 written by Will Reiser ; directed by Jonathan Levine Dvd

Contributor(s): Language: English Summary language: nobswefin Original language: English Publication details: [Hagan] Star Media Entertainment 2012Description: 1 DVD (1 t, 36 min) lyd, kolUniform titles:
  • 50/50
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 5
  • 616.994
I rollene: Joseph Gordon-Levitt, Seth Rogen, Anna Kendrick m.fl.Summary: 27 år gamle Adam Schwartz har et fint og enkelt liv. Han er ung og frisk, har en nydelig kjæreste, Rachel, og jobber sammen med sin håpløse og flåsete venn Kyle. Når Adam får konstatert at han har en sjelden type kreft, kan han knapt forstå at dette skjer med ham. Kyle prøver selvsagt å utnytte situasjonen til å prøve å bruke Adams sykdom til å sjekke opp damer ved å spille på sympatikortet, og oppfordrer Adam til å gjøre det samme. På kreftavdelingen møter Adam den søte medisinerstudenten Katie, som hjelper ham å bearbeide de psykologiske sideeffektene ved sykdommen. I sin kamp begynner Adam å sette pris på livet – spesielt de tingene han tidligere tok for gitt. Filmen fikk terningkast 4-5 i norske aviser.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
DVD Flesberg bibliotek Samlingen dvd 50/50 (Browse shelf(Opens below)) 1.ex Available 73169567

Produksjonsår: 2011

I rollene: Joseph Gordon-Levitt, Seth Rogen, Anna Kendrick m.fl.

27 år gamle Adam Schwartz har et fint og enkelt liv. Han er ung og frisk, har en nydelig kjæreste, Rachel, og jobber sammen med sin håpløse og flåsete venn Kyle. Når Adam får konstatert at han har en sjelden type kreft, kan han knapt forstå at dette skjer med ham. Kyle prøver selvsagt å utnytte situasjonen til å prøve å bruke Adams sykdom til å sjekke opp damer ved å spille på sympatikortet, og oppfordrer Adam til å gjøre det samme. På kreftavdelingen møter Adam den søte medisinerstudenten Katie, som hjelper ham å bearbeide de psykologiske sideeffektene ved sykdommen. I sin kamp begynner Adam å sette pris på livet – spesielt de tingene han tidligere tok for gitt. Filmen fikk terningkast 4-5 i norske aviser.

Aldersgrense 11 år

Engelsk tale, valgfri tekst på norsk, svensk og finsk

Originaltittel: 50/50

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha