Madagaskar 3 full rulle i Europa screenplay by Eric Darnell and Noah Baumbach ; directed by Eric Darnell, Conrad Vernon, Tom McGrath Dvd

Contributor(s): Language: engdannob Summary language: engdannob Original language: English Publication details: [Oslo] Paramount Home Entertainment 2012Description: 1 DVD (1 t, 30 min) lyd, kolUniform titles:
  • Madagascar 3
Genre/Form: Summary: Bli med dyrene fra Madagaskar på rømmen i Europa! Med den oppmerksomhetssyke Kong Julien og de handlekraftige pingvinene i spissen søker hele gjengen tilflukt i et sirkus for å unnslippe kaptein Dubois fra viltnemnda og forsøke å komme seg tilbake til New York. Det blir starten på et eventyr de sent vil glemme! Filmen fikk terningkast 3-5 i norske aviser.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
DVD Flesberg bibliotek Samlingen dvd ANI M (Browse shelf(Opens below)) 1.ex Available 73170260

Produksjonsår: 2012

Bli med dyrene fra Madagaskar på rømmen i Europa! Med den oppmerksomhetssyke Kong Julien og de handlekraftige pingvinene i spissen søker hele gjengen tilflukt i et sirkus for å unnslippe kaptein Dubois fra viltnemnda og forsøke å komme seg tilbake til New York. Det blir starten på et eventyr de sent vil glemme! Filmen fikk terningkast 3-5 i norske aviser.

Tillatt for alle

Valgfri tale og tekst på dansk, engelsk og norsk

Originaltittel: Madagascar 3

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha