Savnet Kaia, Bendik og Trond Brænne ; Per Dybvig

By: Contributor(s): Publication details: Oslo Aschehoug 2011Description: [30] s. kol. illISBN:
  • 9788203253515
Subject(s): DDC classification:
  • 5
  • 155.92
Summary: Skjæra bor oppe i treet, og er den eneste av dyra på gården som ikke bor på selve gården. En dag spør hun de andre om hun egentlig er en av dem. Svaret hun får gjør henne ikke klokere: Tja, du kan jo godt være her, men du er jo ikke en av oss, egentlig. Skjæra tenker seg om og bestemmer seg for å flytte. Hun håper hun er mer velkommen et annet sted. Kan hende de andre dyra på gården skjønner at de har mistet noe de satte pris på. Historien er enkel og har humoristiske illustrasjoner. Billedbok for førskolebarn.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg skolebibliotek Samlingen bl B (Browse shelf(Opens below)) 1.ex In transit from Flesberg skolebibliotek to Flesberg bibliotek since 03/05/2023 73169291

Skjæra bor oppe i treet, og er den eneste av dyra på gården som ikke bor på selve gården. En dag spør hun de andre om hun egentlig er en av dem. Svaret hun får gjør henne ikke klokere: Tja, du kan jo godt være her, men du er jo ikke en av oss, egentlig. Skjæra tenker seg om og bestemmer seg for å flytte. Hun håper hun er mer velkommen et annet sted. Kan hende de andre dyra på gården skjønner at de har mistet noe de satte pris på. Historien er enkel og har humoristiske illustrasjoner. Billedbok for førskolebarn.

God, leselig skrift

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha