Levende vegg ungdomsroman av Thor Soltvedt

By: Series: Fotballaget Fart ; bok 1Publication details: [Bergen] Kapabel cop. 2014Description: 142 sISBN:
  • 9788281630703
Subject(s): Genre/Form: Summary: 14 år gamle Kåre King er et fotballtalent. Han flytter fra London til Fana i Bergen og får tilbud om å bli keeper på guttelaget til Fart14. Han glir fort inn i fotball-miljøet på laget, og blir en nøkkelspiller i forkant av en viktig sluttspillturnering. Samtidig får han en rolle i en musikal som det lokale teaterlaget skal sette opp. Etter hvert er det flere vanskelige valg Kåre må ta. Han må finne ut om det er fotballen, eller en karriere innen musikk og teater han egentlig drømmer om. Samt at han må finne ut om det er Camilla eller Gabriel han egentlig er forelsket i. Fortellingen tar opp flere problemstillinger både på skolen, i det private og i den digitale hverdagen der det ikke alltid er lett å skille mellom sannheter og løgner. Fortelling for ungdomstrinnet.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg skolebibliotek Samlingen u S (Browse shelf(Opens below)) 1.ex In transit from Flesberg skolebibliotek to Flesberg bibliotek since 15/06/2021 73170881

14 år gamle Kåre King er et fotballtalent. Han flytter fra London til Fana i Bergen og får tilbud om å bli keeper på guttelaget til Fart14. Han glir fort inn i fotball-miljøet på laget, og blir en nøkkelspiller i forkant av en viktig sluttspillturnering. Samtidig får han en rolle i en musikal som det lokale teaterlaget skal sette opp. Etter hvert er det flere vanskelige valg Kåre må ta. Han må finne ut om det er fotballen, eller en karriere innen musikk og teater han egentlig drømmer om. Samt at han må finne ut om det er Camilla eller Gabriel han egentlig er forelsket i. Fortellingen tar opp flere problemstillinger både på skolen, i det private og i den digitale hverdagen der det ikke alltid er lett å skille mellom sannheter og løgner. Fortelling for ungdomstrinnet.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha