Jul i Svingen manus: Kjetil Indregard ; regi: Atle Knudsen Dvd Alle episodene 1-24

Contributor(s): Publication details: Oslo Walt Disney Studios Home Entertainment [2008]Description: 4 DVD-er (10 t) lyd, kolSubject(s): DDC classification:
  • 5
  • 394.2663
I rollene: Jakob Borgen, Mia Daniels, Sebastian Warholm m.fl.Summary: Det skjer mye i Svingen i desember, enkelte ting er ganske vanlige juleting, mens andre er litt mer spesielle. Barna feirer Luciadagen, den årlige ski­stafetten går av stabelen, det konkurreres om hvem som kan finne den fineste julegrana, det bakes enorme mengder pepperkaker, barna går julebukk, de redder en påkjørt rev, de bygger en snøborg og havner i skikkelig bråk med Sletta-gjengen. Uventede og snodige hendelser er en del av hverdagen i Svingen. Veldig ofte kan de snodigste hendelsene spores tilbake til en litt ivrig og barnslig far… Heldigvis er Linus og vennene hans både kvikke og smarte – og det ender som regel godt.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
DVD Flesberg bibliotek Samlingen b dvd J (Browse shelf(Opens below)) 1.ex Checked out 22/12/2020 73172318

Filmen laget: 2006

I rollene: Jakob Borgen, Mia Daniels, Sebastian Warholm m.fl.

Fjernsynsserie

Det skjer mye i Svingen i desember, enkelte ting er ganske vanlige juleting, mens andre er litt mer spesielle. Barna feirer Luciadagen, den årlige ski­stafetten går av stabelen, det konkurreres om hvem som kan finne den fineste julegrana, det bakes enorme mengder pepperkaker, barna går julebukk, de redder en påkjørt rev, de bygger en snøborg og havner i skikkelig bråk med Sletta-gjengen. Uventede og snodige hendelser er en del av hverdagen i Svingen. Veldig ofte kan de snodigste hendelsene spores tilbake til en litt ivrig og barnslig far… Heldigvis er Linus og vennene hans både kvikke og smarte – og det ender som regel godt.

Tillatt for alle

Norsk tale og tekst

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha