Med egne øyne Arne Svingen & Christoffer Grav

By: Contributor(s): Publication details: [Oslo] Cappelen Damm 2010Description: 1 b. kol. illISBN:
  • 9788202330989
Subject(s): DDC classification:
  • 5 5
  • 305.908
  • 306.7
Summary: Jim er en kjent rockestjerne som er på høyden av sin artistkarriere, men likevel savner han noe. Han reiser til en øde øy, og det blir et skjebnesvangert møte hvor han brått oppdager noe nytt ved livet. For første gang blir han ikke gjenkjent. Egentlig blir han fornærmet da ei jente ikke snur seg etter ham, men forklaringen er enkel, hun er blind. Dette er en annerledes kjærlighetshistorie om å se verden på en ny måte. Eller ikke se den i det hele tatt. Dette er en illustrert roman hvor det er et tett samspill mellom tekst og bilde.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg skolebibliotek Samlingen u S (Browse shelf(Opens below)) 2.ex In transit from Flesberg skolebibliotek to Flesberg bibliotek since 16/01/2023 73168136

Jim er en kjent rockestjerne som er på høyden av sin artistkarriere, men likevel savner han noe. Han reiser til en øde øy, og det blir et skjebnesvangert møte hvor han brått oppdager noe nytt ved livet. For første gang blir han ikke gjenkjent. Egentlig blir han fornærmet da ei jente ikke snur seg etter ham, men forklaringen er enkel, hun er blind. Dette er en annerledes kjærlighetshistorie om å se verden på en ny måte. Eller ikke se den i det hele tatt. Dette er en illustrert roman hvor det er et tett samspill mellom tekst og bilde.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha