Lekkerbisk Eldrid Johansen ; illustrert av Eivind Gulliksen

By: Contributor(s): Series: Min første leseløvePublication details: [Oslo] Cappelen Damm 2010Description: 43 s. kol. illISBN:
  • 9788202340490
Subject(s): DDC classification:
  • 5
  • 636.7
Summary: Den lille hvite valpen, Hjalmar, til Bjørnar vokser seg stadig større. Egentlig er det ikke så rart, for den spiser alt den kommer over. Den er blitt et skikkelig matvrak. En dag som Hjalmar er med Bjørnar på stranda spiser den noe den absolutt ikke burde ha spist. Setningene i boka er korte. Det er få ord på hver linje og teksten er satt med versaler. Lettlestbok for småskoletrinnet.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg skolebibliotek Samlingen b J (Browse shelf(Opens below)) 1.ex In transit from Flesberg skolebibliotek to Flesberg bibliotek since 26/09/2023 73171758

Den lille hvite valpen, Hjalmar, til Bjørnar vokser seg stadig større. Egentlig er det ikke så rart, for den spiser alt den kommer over. Den er blitt et skikkelig matvrak. En dag som Hjalmar er med Bjørnar på stranda spiser den noe den absolutt ikke burde ha spist. Setningene i boka er korte. Det er få ord på hver linje og teksten er satt med versaler. Lettlestbok for småskoletrinnet.

Lettlest

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha