The world's worst children David Walliams; illustrated in glorious colour by Tony Ross

By: Contributor(s): Publication details: London HarperCollins Children's Books 2016Description: 261 s. kol. illISBN:
  • 9780008197032
Genre/Form:
Contents:
Inneholder 10 fortellinger
Summary: Er du klar til å møte verdens verste barn? I denne boken blir vi kjent med fem forferdelige gutter og fem grusomme jenter! Møt Sofia Sofa, tv-slave og sofasliter. Hun sitter faktisk så mye i sofaen at hun er i ferd med å bli en del av møblementet. Og så har vi Dribbling Drew, en gutt som sikler så mye at han havner i trøbbel på en skoletur. Og for ikke å glemme Blubbering Bertha, en høylytt jente som forteller fæle historier. Dette er en samling med humoristiske og rampete historier fra den den prisvinnende barnebokforfatteren David Walliams. Boken er illustrert av Tony Ross. Omtalen er utarbeidet av BS.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg skolebibliotek Samlingen u W (Browse shelf(Opens below)) 1.ex In transit from Flesberg skolebibliotek to Flesberg bibliotek since 21/06/2024 73173230

Inneholder 10 fortellinger

Er du klar til å møte verdens verste barn? I denne boken blir vi kjent med fem forferdelige gutter og fem grusomme jenter! Møt Sofia Sofa, tv-slave og sofasliter. Hun sitter faktisk så mye i sofaen at hun er i ferd med å bli en del av møblementet. Og så har vi Dribbling Drew, en gutt som sikler så mye at han havner i trøbbel på en skoletur. Og for ikke å glemme Blubbering Bertha, en høylytt jente som forteller fæle historier. Dette er en samling med humoristiske og rampete historier fra den den prisvinnende barnebokforfatteren David Walliams. Boken er illustrert av Tony Ross. Omtalen er utarbeidet av BS.

Alder: 9-13 år

God, leselig skrift

Engelsk tekst

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha