Nedtegnelser fra en populær partyjente - NOT! Rachel Renée Russell ; oversatt av Vera Micaelsen

By: Contributor(s): Original language: English Series: Dustedagboka ; 2Publication details: Oslo Kagge 2012Description: 281 s. illISBN:
  • 9788248912613
Uniform titles:
  • Party girl
Summary: Nikki har endelig begynt å tilpasse seg livet på den nye skolen og ting ser ut til å ordne seg. Hun har fått noen virkelige venner, og Brandon har spurt om hun vil bli hans nye partner på labben. Men så overhører Nikki MacKenzie som skryter av at Brandon har invitert henne på Halloween-dansen. Skuffet sier hun ja til å arrangere en fest for lillesøsteren Brianna i stedet. Senere får hun vite at MacKenzie løy, og at det faktisk kan være Nikki som blir Brandons følge på festen. Hun må finne ut hva hun skal gjøre. Om det lar seg gjøre å være på to fester samtidig. Fortelling for mellomtrinnet.Continues: Nedtegnelser fra et populært liv - NOT!
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg skolebibliotek Samlingen Skjønnlitteratur u R (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 75001222
Bok Flesberg bibliotek Skjønnlitteratur u R (Browse shelf(Opens below)) 3 Checked out 24/06/2023 75002303
Bok Flesberg skolebibliotek Skjønnlitteratur u R (Browse shelf(Opens below)) 4 Available 75002304

Nikki har endelig begynt å tilpasse seg livet på den nye skolen og ting ser ut til å ordne seg. Hun har fått noen virkelige venner, og Brandon har spurt om hun vil bli hans nye partner på labben. Men så overhører Nikki MacKenzie som skryter av at Brandon har invitert henne på Halloween-dansen. Skuffet sier hun ja til å arrangere en fest for lillesøsteren Brianna i stedet. Senere får hun vite at MacKenzie løy, og at det faktisk kan være Nikki som blir Brandons følge på festen. Hun må finne ut hva hun skal gjøre. Om det lar seg gjøre å være på to fester samtidig. Fortelling for mellomtrinnet.

Originaltittel: Party girl

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha