Kåre og Ville måler Anneli Klepp ; illustrert av Nils Axle Kanten

By: Klepp, Anneli | n, 1966-Contributor(s): Kanten, Nils Axle [illustr.] | , 1976-. nSeries: LesestartPublication details: [Oslo] Gyldendal 2010 Description: 29 s. kol. illISBN: 9788205396548Summary: Ville og Kåre har funnet et metermål, så nå måler de alt det de kommer over. Men det er ikke helt opplagt hvordan man måler en vedstabel eller et blomsterbed eller vann. Ville og Kåre vet råd. Mor synes derimot at det blir veldig rotete. "Lesestart" er en serie for de helt ferske leserne. Bøkene har korte linjer og lite tekst på hvert oppslag. Fortellingene er på ca. 400 til 600 ord og er utstyrt med mange illustrasjoner. Fortelling for småskoletrinnet.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg skolebibliotek
Samlingen
b K (Browse shelf(Opens below)) 1.ex In transit from Flesberg skolebibliotek to Flesberg bibliotek since 15/06/2022 73165645

Ville og Kåre har funnet et metermål, så nå måler de alt det de kommer over. Men det er ikke helt opplagt hvordan man måler en vedstabel eller et blomsterbed eller vann. Ville og Kåre vet råd. Mor synes derimot at det blir veldig rotete. "Lesestart" er en serie for de helt ferske leserne. Bøkene har korte linjer og lite tekst på hvert oppslag. Fortellingene er på ca. 400 til 600 ord og er utstyrt med mange illustrasjoner. Fortelling for småskoletrinnet.

Lettlest

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha