Sluttspill Mattias Göransson ; oversatt fra svensk av Andreas E. Østby

By: Contributor(s): Original language: Swedish Series: Ego. SportPublication details: [Oslo] Cappelen Damm 2009Description: 202 sISBN:
  • 9788202305222
Uniform titles:
  • Slutspel
Subject(s): DDC classification:
  • 5
  • 796.334
Summary: Johan får drømmesjansen når han blir plukket ut til U17-laget som skal spille en stor turnering i Ghana. Men han får snart lære at den største motstanderen ikke alltid er det andre laget. Og at skjebnen også er med i spillet. I tillegg til å handle om fotball handler det her også om vennskap, misunnelse og usikkerhet. "Sluttspill" er en tankevekkende avslutning på fotballtrilogien om Micke og Johan. Roman for mellom-/ungdomstrinnet.Continues: Matchhelter
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg bibliotek Samlingen u G (Browse shelf(Opens below)) 1.ex Available 73165639

Johan får drømmesjansen når han blir plukket ut til U17-laget som skal spille en stor turnering i Ghana. Men han får snart lære at den største motstanderen ikke alltid er det andre laget. Og at skjebnen også er med i spillet. I tillegg til å handle om fotball handler det her også om vennskap, misunnelse og usikkerhet. "Sluttspill" er en tankevekkende avslutning på fotballtrilogien om Micke og Johan. Roman for mellom-/ungdomstrinnet.

Originaltittel: Slutspel

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha