Julius og mobberne Martin Svensson ; oversatt fra svensk av Line Almhjell ; illustrert av Henrik Lange

By: Contributor(s): Original language: Swedish Series: Julius ; 4Publication details: [Oslo] Gyldendal 2017Description: 88 s. illISBN:
  • 9788205504455
Uniform titles:
  • Julius och mobberna
Subject(s): Genre/Form: Summary: Det har begynt ei ny jente i klassen til Julius, og det er bare han som liker henne. De andre i klassen synes hun er frekk og overlegen. Bestevennen til Julius, Isak, har gått lei av å være med jenter, selv om Julius prøver å forklare at Elena er kul og sier til Isak at han kommer til å forsvare henne i tykt og tynt. Men det er ikke lett å gjøre uten at han selv blir mobbet. Dette er en fortelling om hvor vanskelig det noen ganger kan være å si hva man mener. Spesielt hvis alle andre mener det motsatte. Humor for småskole-/mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg skolebibliotek Samlingen b S (Browse shelf(Opens below)) 1.ex In transit from Flesberg skolebibliotek to Flesberg bibliotek since 20/10/2021 73173885

Det har begynt ei ny jente i klassen til Julius, og det er bare han som liker henne. De andre i klassen synes hun er frekk og overlegen. Bestevennen til Julius, Isak, har gått lei av å være med jenter, selv om Julius prøver å forklare at Elena er kul og sier til Isak at han kommer til å forsvare henne i tykt og tynt. Men det er ikke lett å gjøre uten at han selv blir mobbet. Dette er en fortelling om hvor vanskelig det noen ganger kan være å si hva man mener. Spesielt hvis alle andre mener det motsatte. Humor for småskole-/mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.

Alder: 6-11 år

God, leselig skrift

Originaltittel: Julius och mobberna

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha