Litt sammen Johanna Lindbäck ; oversatt av Lene Stockseth

By: Contributor(s): Original language: Swedish Publication details: Bergen Mangschou 2016Description: 220 sISBN:
  • 9788282381352
Uniform titles:
  • Lite ihop
Subject(s): Genre/Form: Summary: Majken og Tessan har vært bestevenninner i mange år. Men nå har Tessan blitt veldig interessert i gutter og vil egentlig være venninne med den slitsomme Belinda. Majken har aldri vært forelsket, og heller ikke vært kjæreste med noen. Så blir hun kjent med den nye gutten i parallellklassen, Ivan. Ivan er en gutt det går an å snakke med om helt vanlige ting. Majken og Ivan lager en avtale. De skal late som de er sammen, slik at hun blir venner igjen med Tessan. Nå er avtalen med Ivan over. Fra nå av er de bare venner. Men noe har skjedd med Majken, hun får sommerfugler i magen hver gang hun møter Ivan i korridoren. Dette er en fortelling om følelser, trøblete vennskap og forelskelse. Fortelling for mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg skolebibliotek Samlingen u L (Browse shelf(Opens below)) 1.ex In transit from Flesberg skolebibliotek to Flesberg bibliotek since 18/10/2021 73172060

Majken og Tessan har vært bestevenninner i mange år. Men nå har Tessan blitt veldig interessert i gutter og vil egentlig være venninne med den slitsomme Belinda. Majken har aldri vært forelsket, og heller ikke vært kjæreste med noen. Så blir hun kjent med den nye gutten i parallellklassen, Ivan. Ivan er en gutt det går an å snakke med om helt vanlige ting. Majken og Ivan lager en avtale. De skal late som de er sammen, slik at hun blir venner igjen med Tessan. Nå er avtalen med Ivan over. Fra nå av er de bare venner. Men noe har skjedd med Majken, hun får sommerfugler i magen hver gang hun møter Ivan i korridoren. Dette er en fortelling om følelser, trøblete vennskap og forelskelse. Fortelling for mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.

Alder: 9-13 år

God, leselig skrift

Originaltittel: Lite ihop

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha