Sydover kappløpet mot Sydpolen : tredje Fram-ferd Bjørn Ousland

By: Publication details: [Oslo] Cappelen Damm 2009Description: [58] s. kol. illISBN:
  • 9788202296100
Subject(s): DDC classification:
  • 919.804
  • 919.89
  • 919.8904
  • 5 5 5
Summary: 14. desember 1911 nådde ekspedisjonen til Roald Amundsen Sydpolen som de første menneskene så langt syd. 35 dager etter kom Robert Scott og hans følge til det samme målet. Kappløpet mot sydpolen var en dramatisk thriller hvor naturkreftene satte menn, hunder og teknologi på prøve. Boka følger Robert Scott og Roald Amundsens ekspedisjoner parallelt og gir et innblikk i hvordan de tenkte og hva som foregikk. Scott og hans ekspedisjonsmedlemmers død på tilbakeveien er en gripende og rørende historie. Mens Amundsens triumf har blitt stående som en av Norges største øyeblikk. Både tekst, illustrasjoner og tegneseriestriper blir brukt for å formidle den strabasiøse ferden. Faktabok for mellomtrinnet.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg skolebibliotek Samlingen u 919.804 O (Browse shelf(Opens below)) 1.ex In transit from Flesberg skolebibliotek to Flesberg bibliotek since 14/11/2023 73165019

14. desember 1911 nådde ekspedisjonen til Roald Amundsen Sydpolen som de første menneskene så langt syd. 35 dager etter kom Robert Scott og hans følge til det samme målet. Kappløpet mot sydpolen var en dramatisk thriller hvor naturkreftene satte menn, hunder og teknologi på prøve. Boka følger Robert Scott og Roald Amundsens ekspedisjoner parallelt og gir et innblikk i hvordan de tenkte og hva som foregikk. Scott og hans ekspedisjonsmedlemmers død på tilbakeveien er en gripende og rørende historie. Mens Amundsens triumf har blitt stående som en av Norges største øyeblikk. Både tekst, illustrasjoner og tegneseriestriper blir brukt for å formidle den strabasiøse ferden. Faktabok for mellomtrinnet.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha