Driblefeber Glenn Ringtved ; oversatt av Nina Aspen

By: Contributor(s): Original language: Danish Series: Dreamteam ; 2Publication details: Oslo Aschehoug 2009Description: 94 s. kol. illISBN:
  • 9788203251528
Uniform titles:
  • Lad fødderne tale
Subject(s): DDC classification:
  • 5
  • 796.334
Summary: P har bestemt seg for aldri å spille fotball mer, men Nick overtaler ham til å bli med til stranda for å spille mot de spanske guttene. Når skolens plageånd er over ham hele tida, er det bare en måte å hamle opp med han på, å ta beina fatt. "Dreamteam" er en serie i Lesehesten som handler om fotballkamper, trening, fotballhistorie, samt litt spenning. Boka har mange fargerike illustrasjoner, små og store bokstaver, korte setninger og enkel tekst. Lettlest for mellomtrinnet.Continues: Mot nye målContinued by: Hola Manolo
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg bibliotek Samlingen b R (Browse shelf(Opens below)) 1.ex Checked out 11/11/2020 73165327

P har bestemt seg for aldri å spille fotball mer, men Nick overtaler ham til å bli med til stranda for å spille mot de spanske guttene. Når skolens plageånd er over ham hele tida, er det bare en måte å hamle opp med han på, å ta beina fatt. "Dreamteam" er en serie i Lesehesten som handler om fotballkamper, trening, fotballhistorie, samt litt spenning. Boka har mange fargerike illustrasjoner, små og store bokstaver, korte setninger og enkel tekst. Lettlest for mellomtrinnet.

Lettlest

Originaltittel: Lad fødderne tale

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha