Den mystiske låven Helena Bross, Mattias Olsson ; oversatt av Lise Männikkö

By: Contributor(s): Original language: Swedish Series: MinimysterierPublication details: [Oslo] Cappelen Damm 2015Description: 60 s. kol. illISBN:
  • 9788202458935
Uniform titles:
  • Mystiska ladan
Genre/Form: Summary: Freds nye fine BMX-sykkel er borte og den tykke kjettingen er klippet over. Freds sykkel er bare en av mange som er blitt borte den siste tiden. Politiet tror det er en tyveliga som er på ferde. Kevin og Dina bestemmer seg for å spane. Under en sykkeltur ser de et forlatt hus med en låve tett ved med en ny hengelås og ferske hjulspor som går frem til låvedøra. "Minimysterier" er en lettlestserie om to små detektiver, Kevin og Dina, som spaner på alt som virker mystisk rundt dem. Takket være deres observante blikk oppdager de mange små lovbrudd som ingen andre ser. Lettlest for småskole-/mellomtrinnet.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg bibliotek Samlingen b B (Browse shelf(Opens below)) 1.ex Checked out 14/12/2023 73170725

Freds nye fine BMX-sykkel er borte og den tykke kjettingen er klippet over. Freds sykkel er bare en av mange som er blitt borte den siste tiden. Politiet tror det er en tyveliga som er på ferde. Kevin og Dina bestemmer seg for å spane. Under en sykkeltur ser de et forlatt hus med en låve tett ved med en ny hengelås og ferske hjulspor som går frem til låvedøra. "Minimysterier" er en lettlestserie om to små detektiver, Kevin og Dina, som spaner på alt som virker mystisk rundt dem. Takket være deres observante blikk oppdager de mange små lovbrudd som ingen andre ser. Lettlest for småskole-/mellomtrinnet.

Lettlest

Originaltittel: Mystiska ladan

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha