The Lady original screenplay Rebecca Frayn ; directed by Luc Besson Dvd

Contributor(s): Language: English Summary language: danfinnobswe Original language: English Series: S-filmPublication details: [Oslo] Scanbox Entertainment Norway 2012Description: 1 DVD (2 t , 12 min) lyd, kolUniform titles:
  • The Lady
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 5
  • 959.1
I rollene: Michelle Yeoh, David Thewlis, Jonathan Raggett m.fl.Summary: "The Lady" er en episk kjærlighetshistorie om hvordan et ekstraordinært par og familien deres ofret sin egen lykke for en høyere sak. Dette er historien om Aung San Suu Kyi og hennes ektemann, Michael Aris. Til tross for avstand, lange separasjoner og et farlig fiendtlig regime tar ikke den sterke kjærligheten mellom dem slutt. Dette er en historie om hengivenhet og menneskelig forståelse satt opp mot en bakgrunn av den politiske uroen som fortsetter i dag. Filmen fikk terningkast 2-4 i norske aviser.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
DVD Flesberg bibliotek Samlingen dvd DRA T (Browse shelf(Opens below)) 1.ex Available 73170021

Produksjonsår: 2011

I rollene: Michelle Yeoh, David Thewlis, Jonathan Raggett m.fl.

"The Lady" er en episk kjærlighetshistorie om hvordan et ekstraordinært par og familien deres ofret sin egen lykke for en høyere sak. Dette er historien om Aung San Suu Kyi og hennes ektemann, Michael Aris. Til tross for avstand, lange separasjoner og et farlig fiendtlig regime tar ikke den sterke kjærligheten mellom dem slutt. Dette er en historie om hengivenhet og menneskelig forståelse satt opp mot en bakgrunn av den politiske uroen som fortsetter i dag. Filmen fikk terningkast 2-4 i norske aviser.

Aldersgrense 15 år

Engelsk tale, valgfri tekst på flere språk (også norsk)

Originaltittel: The Lady

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha