En sjøens helt Gullgutten Jon Michelet Lydbok

By: Contributor(s): Series: En sjøens helt ; 3Publication details: [Oslo] Lydbokforl. 2015Description: 18 CD-er (22 t, 44 min)ISBN:
  • 9788242171535
Subject(s): Genre/Form: Lest av Erich Kruse NielsenSummary: Våren er i anmarsj, året er 1941 og M/T Iberia ligger i dokk utenfor Liverpool etter en minesprengning. Halvor Skramstad har hatt hyre om bord i Iberia etter at den forrige båten hans ble torpedert ved Island. Da tankskipet er ferdig reparert og drar til havs igjen, skjer det noe som gjør at Halvor må forlate båten i hui og hast. Han må derfor mønstre på en ny bensintanker: 10 000-tonneren M/T Vivian. Under kaptein Coldeweyns stramme regime har det utviklet seg et hardt og uvennlig miljø om bord. Konfliktene er mange og vonde for den unge nordmannen, som lengter tilbake til folkene på Iberia og hjem til Rena. I tillegg savner han Muriel Shannon intenst. Samtidig tilspisses krigen på havet, og farvannet er farligere enn noen sinne.Continues: SkytterenContinued by: Blodige strender
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Lydbok Flesberg bibliotek Samlingen lyd M (Browse shelf(Opens below)) 1.ex Available 73171786

Lest av Erich Kruse Nielsen

Våren er i anmarsj, året er 1941 og M/T Iberia ligger i dokk utenfor Liverpool etter en minesprengning. Halvor Skramstad har hatt hyre om bord i Iberia etter at den forrige båten hans ble torpedert ved Island. Da tankskipet er ferdig reparert og drar til havs igjen, skjer det noe som gjør at Halvor må forlate båten i hui og hast. Han må derfor mønstre på en ny bensintanker: 10 000-tonneren M/T Vivian. Under kaptein Coldeweyns stramme regime har det utviklet seg et hardt og uvennlig miljø om bord. Konfliktene er mange og vonde for den unge nordmannen, som lengter tilbake til folkene på Iberia og hjem til Rena. I tillegg savner han Muriel Shannon intenst. Samtidig tilspisses krigen på havet, og farvannet er farligere enn noen sinne.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha