Perfekt kjemi Simone Elkeles ; oversatt av Hilde Stubhaug Lydbok

By: Contributor(s): Original language: English Publication details: [Melhus] Lydbokforl. 2011Description: 8 CD-er (9 t, 33 min)ISBN:
  • 9788242150707
Uniform titles:
  • Perfect chemistry
Subject(s): DDC classification:
  • 5 5
  • 302.34
  • 646.7
Lest av Ingrid Bergstrøm og Mattis Herman NyquistSummary: Da Brittany Ellis går inn til kjemitimen første skoledag, vet hun ikke at det perfekte livet hun har skapt for seg selv skal rakne foran øynene hennes. Hun blir tvunget til å sitte sammen med Alex Fuentes, gjengmedlem fra den andre siden av byen. Han kommer til å bli en trussel for alt hun har jobbet hardt for, det plettfrie ryktet, den perfekte kjæresten og den alt annet enn perfekte familien hennes. Alex, som vet at han er en "bad boy", har inngått et veddemål med vennene om at han skal klare og forfører Brittany. Men snart forstår han at den perfekte isdronning-cheerleaderen er et ekte menneske med ekte problemer, og det som startet som et køddete veddemål blir etter hvert noe mye mer.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Lydbok Flesberg bibliotek Samlingen u lyd E (Browse shelf(Opens below)) 1.ex Available 73170216

Lest av Ingrid Bergstrøm og Mattis Herman Nyquist

Da Brittany Ellis går inn til kjemitimen første skoledag, vet hun ikke at det perfekte livet hun har skapt for seg selv skal rakne foran øynene hennes. Hun blir tvunget til å sitte sammen med Alex Fuentes, gjengmedlem fra den andre siden av byen. Han kommer til å bli en trussel for alt hun har jobbet hardt for, det plettfrie ryktet, den perfekte kjæresten og den alt annet enn perfekte familien hennes. Alex, som vet at han er en "bad boy", har inngått et veddemål med vennene om at han skal klare og forfører Brittany. Men snart forstår han at den perfekte isdronning-cheerleaderen er et ekte menneske med ekte problemer, og det som startet som et køddete veddemål blir etter hvert noe mye mer.

Originaltittel: Perfect chemistry

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha