Heaven Christoph Marzi ; oversatt av Ute Neumann

By: Contributor(s): Original language: German Publication details: Bergen Mangschou 2011Description: 379 sISBN:
  • 9788282380317
Uniform titles:
  • Heaven
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 5
  • 942.1
Summary: Det er natt og høyt oppe på takene over London er David hevet over gatas trøbbel. Her føler han seg fri og uavhengig. Helt til han snubler over ei jente. Hun heter Heaven. Hun er vidunderlig. Heaven hevder at to menn har stjålet hjertet hennes, skåret det ut av kroppen med kniv. Det er selvsagt umulig, men plutselig befinner de seg på flukt sammen. De kan bare overleve hvis de unnslipper forfølgerne og finner løsningen på Heavens hemmelighet. Fortelling for ungdomstrinnet.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg skolebibliotek Samlingen u M (Browse shelf(Opens below)) 1.ex In transit from Flesberg skolebibliotek to Flesberg bibliotek since 05/09/2022 73169050

Det er natt og høyt oppe på takene over London er David hevet over gatas trøbbel. Her føler han seg fri og uavhengig. Helt til han snubler over ei jente. Hun heter Heaven. Hun er vidunderlig. Heaven hevder at to menn har stjålet hjertet hennes, skåret det ut av kroppen med kniv. Det er selvsagt umulig, men plutselig befinner de seg på flukt sammen. De kan bare overleve hvis de unnslipper forfølgerne og finner løsningen på Heavens hemmelighet. Fortelling for ungdomstrinnet.

Originaltittel: Heaven

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha