To liv en film av Georg Maas Dvd

Contributor(s): Language: English Summary language: engnob Original language: German Series: S-filmPublication details: [Oslo Universal Pictures Norway 2013]Description: 1 DVD (1 t, 46 min) lyd, kolUniform titles:
  • Zwei Leben
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 5
  • 940.5316
I rollene: Ken Duken, Liv Ullmann, Dennis Storhøi m.fl.Summary: Katrine er et krigsbarn med norsk mor og tysk far. Som baby ble hun sendt til Tyskland av nazistene, og hun vokste opp på barnehjem i DDR. Som 25- åring ble hun gjenforent med moren. Katrine har levd et lykkelig familieliv i Norge i mange år, inntil Berlinmuren faller. Da dukker det opp en advokat som ber henne om å vitne i en rettssak mot den norske stat på vegne av krigsbarna. Hun vegrer seg. Gradvis avsløres et nett av fortielser og hemmeligheter, til Katrine står ribbet igjen. Da må hennes nærmeste ta stilling til spørsmålet: Hva veier tyngst - det levde livet eller løgnen det bygger på? Filmen fikk terningkast 3-4 inorske aviser.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
DVD Flesberg bibliotek Samlingen dvd NOR T (Browse shelf(Opens below)) 1.ex Available 73170408

Basert på romanen: Eiszeiten / Hannelore Hippe

Produksjonsår: 2012

I rollene: Ken Duken, Liv Ullmann, Dennis Storhøi m.fl.

Katrine er et krigsbarn med norsk mor og tysk far. Som baby ble hun sendt til Tyskland av nazistene, og hun vokste opp på barnehjem i DDR. Som 25- åring ble hun gjenforent med moren. Katrine har levd et lykkelig familieliv i Norge i mange år, inntil Berlinmuren faller. Da dukker det opp en advokat som ber henne om å vitne i en rettssak mot den norske stat på vegne av krigsbarna. Hun vegrer seg. Gradvis avsløres et nett av fortielser og hemmeligheter, til Katrine står ribbet igjen. Da må hennes nærmeste ta stilling til spørsmålet: Hva veier tyngst - det levde livet eller løgnen det bygger på? Filmen fikk terningkast 3-4 inorske aviser.

Aldersgrense 11 år

Engelsk tale, valgfri tekst på engelsk og norsk

Originaltittel: Zwei Leben

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha