Ild Sara Elfgren, Mats Strandberg ; oversatt av Gry Brenna Lydbok

By: Contributor(s): Original language: Swedish Series: Engelsfors-trilogien ; 2Publication details: [Melhus] Lydbokforl. 2012Description: 14 CD-er (17 t, 28 min)ISBN:
  • 9788242155153
Uniform titles:
  • Eld
Genre/Form: Lest av Bodil Vidnes-KopperudSummary: De utvalgte skal begynne i andre klasse på videregående. Hele sommerferien har de holdt pusten og ventet på demonens neste trekk. Men trusselen kommer fra et sted de ikke kunne ha forutsett. Det er tydelig at noe er veldig, veldig galt i Engelsfors. Fortiden veves sammen med nåtiden. De levende møter de døde. De utvalgte knyttes stadig nærmere hverandre og blir nok en gang minnet på at magi verken kan lindre ulykkelig kjærlighet eller reparere knuste hjerter. Her er spenning, kjærlighet, magi, håpløse foreldre, lekser, død og vennskap.Continues: Sirkelen
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Lydbok Flesberg bibliotek Samlingen u lyd S (Browse shelf(Opens below)) 1.ex Available 73170399

Lest av Bodil Vidnes-Kopperud

De utvalgte skal begynne i andre klasse på videregående. Hele sommerferien har de holdt pusten og ventet på demonens neste trekk. Men trusselen kommer fra et sted de ikke kunne ha forutsett. Det er tydelig at noe er veldig, veldig galt i Engelsfors. Fortiden veves sammen med nåtiden. De levende møter de døde. De utvalgte knyttes stadig nærmere hverandre og blir nok en gang minnet på at magi verken kan lindre ulykkelig kjærlighet eller reparere knuste hjerter. Her er spenning, kjærlighet, magi, håpløse foreldre, lekser, død og vennskap.

Originaltittel: Eld

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha