1Q84 Haruki Murakami ; oversatt fra japansk av Ika Kaminka Bok 3

By: Contributor(s): Original language: Japanese Publication details: Oslo Pax 2012Description: 432 sISBN:
  • 9788253034836
Uniform titles:
  • Ichi kyu hachi yon
Summary: På slutten av bok 2 befant Aomame og Tengo seg på hvert sitt sted og på hvert sitt vis i farefulle situasjoner. De er begge forfulgt av mennesker og krefter de ikke vet hvem er og ikke forstår. De lærer stadig mer om den underlige verdenen de har forsvunnet inn i, og merker hvordan skjebnene deres trekkes mot hverandre. Men vil de klare å finne hverandre før de selv blir funnet? Dette er tredje del av Murakamis nye storverk.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg skolebibliotek Samlingen M (Browse shelf(Opens below)) 1.ex In transit from Flesberg skolebibliotek to Flesberg bibliotek since 02/05/2022 73169719

På slutten av bok 2 befant Aomame og Tengo seg på hvert sitt sted og på hvert sitt vis i farefulle situasjoner. De er begge forfulgt av mennesker og krefter de ikke vet hvem er og ikke forstår. De lærer stadig mer om den underlige verdenen de har forsvunnet inn i, og merker hvordan skjebnene deres trekkes mot hverandre. Men vil de klare å finne hverandre før de selv blir funnet? Dette er tredje del av Murakamis nye storverk.

Originaltittel: Ichi kyu hachi yon

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha