Forelska forever Unni Lindell ; illustrert av Lars Rudebjer

By: Contributor(s): Series: Lesehesten | . Den røde lesehestenPublication details: Oslo Aschehoug 2013Description: 54 s. kol. illISBN:
  • 9788203255472
Subject(s): DDC classification:
  • 5
  • 306.7
Summary: Mammaen til Ella har fått seg ny kjæreste. Han har en datter som heter Christina. Ella synes det er spennende med en stesøster, men da hun oppdager at gutta i klassen synes Christina er søt er det ikke fult så stas lenger. Christina sier at hun har tenkt å kysse Bendik, da blir Ella helt iskald. For Bendik er hennes kjæreste, hun tror i alle fall at de fortsatt er det. Boka har mange fargerike illustrasjoner, små og store bokstaver, korte setninger og enkel tekst. Lettlest roman for småskole-/mellomtrinnet.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg skolebibliotek Samlingen b L (Browse shelf(Opens below)) 1.ex In transit from Flesberg skolebibliotek to Flesberg bibliotek since 26/04/2024 73166318
Bok Flesberg skolebibliotek Samlingen b L (Browse shelf(Opens below)) 2.ex Available 75000458

Mammaen til Ella har fått seg ny kjæreste. Han har en datter som heter Christina. Ella synes det er spennende med en stesøster, men da hun oppdager at gutta i klassen synes Christina er søt er det ikke fult så stas lenger. Christina sier at hun har tenkt å kysse Bendik, da blir Ella helt iskald. For Bendik er hennes kjæreste, hun tror i alle fall at de fortsatt er det. Boka har mange fargerike illustrasjoner, små og store bokstaver, korte setninger og enkel tekst. Lettlest roman for småskole-/mellomtrinnet.

Lettlest

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha