Ikke bøll med benkesliterne ; Et kyss for et mål Bjørn Sortland Lydbok

By: Contributor(s): Series: Bønna og B-laget ; 1 og 2Publication details: [Melhus] Lydbokforl. 2011Description: 2 CD-er (1 t, 40 min)ISBN:
  • 9788242151582
Contained works:
  • Sortland, Bjørn 1968- Ikke bøll med benkesliterne
Subject(s): DDC classification:
  • 5
  • 796.334
Lest av Frank KjosåsSummary: Her er de to første historiene om Bønna og B-laget samlet. I "Ikke bøll med benkesliterne" handler det om Bjørnar, også kalt Bønna, som bruker mye tid sammen med vennene sine i den gule sofaen i kjellerstua, der spiser de ostepop og spiller Xbox. Nå har foreldrene til Bjørnar fått nok av innesittingen og kommanderer dem ut for å spille fotball. Pappa er trener og mamma er manager. Men det verste av alt er at mamma truer med å kjøpe goretex-truse som puster, så ikke B-laget skal bli svette under kampene. I "Et kyss for et mål" er det sommerferie og alle kompisene til Bjørnar er på ferie. Mamma foreslår at han skal begynne på fotballskolen i stedet for å ligge på sofaen hele dagen. Egentlig har han ikke lyst til å tilbringe en hel uke på fotballskolen, men så vet han at Sigrid fra B-laget er der også. Og når han tenker på Sigrid går det varme bølger gjennom ham. Denne gang handler det om straffesparkteknikk og om kyssing.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Lydbok Flesberg skolebibliotek Samlingen u lyd S (Browse shelf(Opens below)) 1.ex In transit from Flesberg skolebibliotek to Flesberg bibliotek since 18/08/2021 73170198

Lest av Frank Kjosås

Her er de to første historiene om Bønna og B-laget samlet. I "Ikke bøll med benkesliterne" handler det om Bjørnar, også kalt Bønna, som bruker mye tid sammen med vennene sine i den gule sofaen i kjellerstua, der spiser de ostepop og spiller Xbox. Nå har foreldrene til Bjørnar fått nok av innesittingen og kommanderer dem ut for å spille fotball. Pappa er trener og mamma er manager. Men det verste av alt er at mamma truer med å kjøpe goretex-truse som puster, så ikke B-laget skal bli svette under kampene. I "Et kyss for et mål" er det sommerferie og alle kompisene til Bjørnar er på ferie. Mamma foreslår at han skal begynne på fotballskolen i stedet for å ligge på sofaen hele dagen. Egentlig har han ikke lyst til å tilbringe en hel uke på fotballskolen, men så vet han at Sigrid fra B-laget er der også. Og når han tenker på Sigrid går det varme bølger gjennom ham. Denne gang handler det om straffesparkteknikk og om kyssing.

Katalogisert etter omslaget

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha