Farfars bombekrater Adele Lærum Duus ; illustrert av Elisabeth Moseng

By: Contributor(s): Publication details: Bergen Mangschou 2015Description: [34] s. kol. illISBN:
  • 9788282381284
Subject(s): Genre/Form: Summary: Når lille Adele er på besøk hos farfar og farmor i den gamle doktorgården pleier hun å få farfar til å fortelle historier fra gamle dager. Den aller mest spennende er den om hvordan tyskerne bombet huset deres. Fortellingen gir et innblikk i doktor- og hverdagslivet under andre verdens krig, noen ganger er det en snodig, andre ganger brutal, virkelighet. Dette er en nostalgisk barndomsfortelling med fargerike illustrasjoner i collage stil. Billedbok for førskolebarn/mellomtrinnet.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg skolebibliotek Samlingen bl D (Browse shelf(Opens below)) 1.ex In transit from Flesberg skolebibliotek to Flesberg bibliotek since 30/05/2022 73171480

Når lille Adele er på besøk hos farfar og farmor i den gamle doktorgården pleier hun å få farfar til å fortelle historier fra gamle dager. Den aller mest spennende er den om hvordan tyskerne bombet huset deres. Fortellingen gir et innblikk i doktor- og hverdagslivet under andre verdens krig, noen ganger er det en snodig, andre ganger brutal, virkelighet. Dette er en nostalgisk barndomsfortelling med fargerike illustrasjoner i collage stil. Billedbok for førskolebarn/mellomtrinnet.

Alder: 3-11 år

God, leselig skrift

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha