Solsystemet Emily Bone ; designere: Helen Edmonds og Will Dawes ; illustratører: Terry Pastor og Tim Haggerty ; konsulent: Stuart Atkinson ; oversetter: Svein Tore Stiansen

By: Contributor(s): Original language: English Series: Små faktabøkerPublication details: Risør Esstess 2011Description: 32 s. kol. illISBN:
  • 9788281461598
Uniform titles:
  • The solar system
Subject(s): DDC classification:
  • 523.2
  • 5
Contents:
Har innholdsfortegnelse, ordliste, register
Summary: Her kan man blant annet lære om hvordan det ser ut på Mars, hvorfor det gløder på Venus i mørket og hvordan vitenskapsmenn kan oppdage planeter lagt borte. "Små faktabøker" er en serie bøker for barn som nettopp har lært å lese. Bøkene er gjennomillustrert med fargebilder, har stor skrift og enkel tekst. Faktabok for småskole-/mellomtrinnet.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg bibliotek Samlingen u 523.2 B (Browse shelf(Opens below)) 1.ex Checked out 14/06/2023 73168588

Har innholdsfortegnelse, ordliste, register

Her kan man blant annet lære om hvordan det ser ut på Mars, hvorfor det gløder på Venus i mørket og hvordan vitenskapsmenn kan oppdage planeter lagt borte. "Små faktabøker" er en serie bøker for barn som nettopp har lært å lese. Bøkene er gjennomillustrert med fargebilder, har stor skrift og enkel tekst. Faktabok for småskole-/mellomtrinnet.

Lettlest

Originaltittel: The solar system

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha