Lykkeprosjektet hvordan finne lykken i hverdagen og få et bedre liv Gretchen Rubin ; oversatt av Lars Lenth

By: Contributor(s): Original language: English Publication details: [Oslo] Gyldendal 2012Edition: 2. utgDescription: 324 sISBN:
  • 9788205420755
Uniform titles:
  • The happiness project
Subject(s): DDC classification:
  • 158.1
  • 5
Contents:
Har bibliografi
Summary: Hvordan finne lykken i hverdagen og få et bedre liv? Denne boken handler om å ta tak i dagliglivets små og store problemer med én hensikt: å bli så lykkelig som mulig i den hverdagen vi har. Gretchen Rubin hadde et godt ekteskap, to barn, vellykket karriere og storfamilien rundt seg. Likevel syntes hun ikke at hun var så lykkelig som hun burde være. Hun bestemmer seg for å bruke et år på å gjøre noe med det. Hun legger en plan og setter seg et personlig mål hver måned. Hvert mål følges av leveregler. Og det virker, ifølge boken. "Lykkeprosjektet" er oversatt til flere språk.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg bibliotek Samlingen 158.1 R (Browse shelf(Opens below)) 1.ex Checked out 20/12/2023 73169918

1. norske utg. 2011

Har bibliografi

Hvordan finne lykken i hverdagen og få et bedre liv? Denne boken handler om å ta tak i dagliglivets små og store problemer med én hensikt: å bli så lykkelig som mulig i den hverdagen vi har. Gretchen Rubin hadde et godt ekteskap, to barn, vellykket karriere og storfamilien rundt seg. Likevel syntes hun ikke at hun var så lykkelig som hun burde være. Hun bestemmer seg for å bruke et år på å gjøre noe med det. Hun legger en plan og setter seg et personlig mål hver måned. Hvert mål følges av leveregler. Og det virker, ifølge boken. "Lykkeprosjektet" er oversatt til flere språk.

Originaltittel: The happiness project

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha