Superhelt søkes og andre spenningshistorier Ulli Schubert ; illustrert av Iris Hardt ; oversatt av Ute Neumann

By: Contributor(s): Original language: German Series: LesepiraterPublication details: [Oslo] Cappelen Damm 2011Description: 59 s. kol. illISBN:
  • 9788202336653
Uniform titles:
  • Abenteuergeschichten
Genre/Form:
Contents:
Inneholder 8 fortellinger
Summary: Her er åtte korte historier om vennskap. Simon blir kjørt hjem i en politibil. Det er skumlere enn han hadde trodd. Rune har bygget sin egen flåte. Nå skal han rømme hjemmefra. Hadde det bare ikke vært så store bølger. Super-Harry trenger en sommervikar. Leo har lyst til å søke jobben, helt til han får være med på en flytur. Spenning kan man finne hvor som helst. Bare spør Rita, Markus og Jenny. "Lesepirater" er en lettlest serie for barn som nettopp har knekt lesekoden, har korte fortellinger om velkjente tema og mange illustrasjoner. Lettlest for småskoletrinnet.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg bibliotek Samlingen b S (Browse shelf(Opens below)) 1.ex Checked out 26/06/2024 73168223
Bok Flesberg skolebibliotek Skjønnlitteratur b S (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 75002274

Inneholder 8 fortellinger

Her er åtte korte historier om vennskap. Simon blir kjørt hjem i en politibil. Det er skumlere enn han hadde trodd. Rune har bygget sin egen flåte. Nå skal han rømme hjemmefra. Hadde det bare ikke vært så store bølger. Super-Harry trenger en sommervikar. Leo har lyst til å søke jobben, helt til han får være med på en flytur. Spenning kan man finne hvor som helst. Bare spør Rita, Markus og Jenny. "Lesepirater" er en lettlest serie for barn som nettopp har knekt lesekoden, har korte fortellinger om velkjente tema og mange illustrasjoner. Lettlest for småskoletrinnet.

Lettlest

Originaltittel: Abenteuergeschichten

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha