Politiet kommer tekst: Helena Broos ; bilder: Kadri Ilves ; [oversatt av Anne Horn]

By: Contributor(s): Original language: Swedish Series: Solgata 1Publication details: [Oslo] Omnipax 2010Description: 61 s. kol. illISBN:
  • 9788253032825
Uniform titles:
  • Polisen kommer
Summary: Det er Halloween og Omar og Aksel går "knask eller knep". Det er både hyggelig, og litt skummelt, for ikke alle de ringer på hos er like glade for besøk. Da de ser en politibil, er de sikre på at det er dem politiet er ute etter. Serien "Solgata 1" består av lettleste bøker med korte setninger og enkle ord i versaler. Fargeillustrasjonene gjenspeiler budskapet i teksten og gjør det enklere å forstå innholdet. Lettlest for småskoletrinnet.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg bibliotek Samlingen b B (Browse shelf(Opens below)) 1.ex Checked out 14/06/2023 73166066

Det er Halloween og Omar og Aksel går "knask eller knep". Det er både hyggelig, og litt skummelt, for ikke alle de ringer på hos er like glade for besøk. Da de ser en politibil, er de sikre på at det er dem politiet er ute etter. Serien "Solgata 1" består av lettleste bøker med korte setninger og enkle ord i versaler. Fargeillustrasjonene gjenspeiler budskapet i teksten og gjør det enklere å forstå innholdet. Lettlest for småskoletrinnet.

Lettlest

Store bokstaver (versaler)

Originaltittel: Polisen kommer

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha