Møtet med dragen et uoffisielt Minecraft-eventyr Mark Cheverton ; oversatt av Inge Ulrik Gundersen

By: Contributor(s): Original language: English Series: Gameknight999-serien ; bok nr. 3Publication details: Oslo Bazar 2017Description: 335 sISBN:
  • 9788280877857
Uniform titles:
  • Confronting the dragon
Subject(s): Genre/Form: Summary: En ond hær truer med å ødelegge alt i Minecraft. Malacoda og den fryktede Erebus har ledet sin monsterhær til serveren som huser Source, og planen deres er å ødelegge Minecraft og all digital aktivitet på serveren før de rømmer til den virkelige verdenen. Bare Gameknight999, bruker-som-ikke-er-en-bruker, og hans lille hær av NPCer kan stoppe dem. Men monsterhæren vokser seg større for hver dag, og det virker som den blir hjulpet av en utenforstående. For å kunne stoppe monstrene må Gameknight finne ut hvordan mostrene kan formere seg så raskt. Fortelling for mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.Continues: Slaget om Underverdenen
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg bibliotek Samlingen u C (Browse shelf(Opens below)) 1.ex Checked out 25/12/2023 75001019

En ond hær truer med å ødelegge alt i Minecraft. Malacoda og den fryktede Erebus har ledet sin monsterhær til serveren som huser Source, og planen deres er å ødelegge Minecraft og all digital aktivitet på serveren før de rømmer til den virkelige verdenen. Bare Gameknight999, bruker-som-ikke-er-en-bruker, og hans lille hær av NPCer kan stoppe dem. Men monsterhæren vokser seg større for hver dag, og det virker som den blir hjulpet av en utenforstående. For å kunne stoppe monstrene må Gameknight finne ut hvordan mostrene kan formere seg så raskt. Fortelling for mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.

Alder: 9-13 år

Originaltittel: Confronting the dragon : an unofficial Minecraft book

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha