Invasjonen av Oververdenen et uoffisielt Minecraft-eventyr Mark Cheverton ; oversatt av Inge Ulrik Gundersen

By: Contributor(s): Original language: English Series: Gameknight999-serien ; bok 1Publication details: Eiksmarka Bazar cop. 2016Description: 188 sISBN:
  • 9788280877833
Uniform titles:
  • Invasion of the Overworld
Subject(s): Genre/Form: Summary: Gameknight999 elsker å spille Minecraft, men enda bedre liker han å ødelegge spillet for andre. Da en av farens oppfinnelser teleporterer ham inn i spillet, blir Gameknight tvunget til å leve et virkelig liv i den digitale verden. Men han vet ikke hva som vil skje om han blir drept, om han da blir drept på ordentlig. Som fange i spillet oppdager Gameknight noe programmererne ikke har oppdaget, Zombier, og de ekle krypene er virkelige. Gameknight må hele tiden passe på å ligge et skritt foran dem, men han må også skaffe seg venner og lære å samarbeide hvis han skal overleve minecraftkrigen ankomsten hans har forårsaket. Fortelling for mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.Continued by: Slaget om Underverdenen
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg bibliotek Samlingen u C (Browse shelf(Opens below)) 1.ex Checked out 13/08/2024 75001020

Gameknight999 elsker å spille Minecraft, men enda bedre liker han å ødelegge spillet for andre. Da en av farens oppfinnelser teleporterer ham inn i spillet, blir Gameknight tvunget til å leve et virkelig liv i den digitale verden. Men han vet ikke hva som vil skje om han blir drept, om han da blir drept på ordentlig. Som fange i spillet oppdager Gameknight noe programmererne ikke har oppdaget, Zombier, og de ekle krypene er virkelige. Gameknight må hele tiden passe på å ligge et skritt foran dem, men han må også skaffe seg venner og lære å samarbeide hvis han skal overleve minecraftkrigen ankomsten hans har forårsaket. Fortelling for mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.

Alder: 9-13 år

Originaltittel: Invasion of the Overworld

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha