Slaget om Underverdenen et uoffisielt Minecraft-eventyr Mark Cheverton ; oversatt av Inge Ulrik Gundersen

By: Contributor(s): Original language: English Series: Gameknight999-serien ; bok nr. 2Publication details: Oslo Bazar 2017Description: 300 sISBN:
  • 9788280877840
Uniform titles:
  • Battle for the Nether
Subject(s): Genre/Form: Summary: Gameknight999 er en svært ivrig Minecraft-spiller som er fanget i spillet han elsker. Sammen med vennen Oldermann er han transportert til en ny server. Der regjerer Malacoda, kongen av Underverdenen. Han er en grusom geist som vil ødelegge Minecraft med sin grusomme hær av zombiegrisemenn, flammeskrømt, magmakuber og de fryktede geistene. Gameknight og Oldermann må klare å stable på beina en hær av NPC-ere, borgere som ikke er spillere. Men Gameknight begynner å tvile på sine egne evner, og må grave dypt i seg selv for å hente fram alt motet han har. Fortelling for mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.Continues: Invasjonen av Oververdenen
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg bibliotek Samlingen u C (Browse shelf(Opens below)) 1.ex Checked out 08/07/2024 75001207

Gameknight999 er en svært ivrig Minecraft-spiller som er fanget i spillet han elsker. Sammen med vennen Oldermann er han transportert til en ny server. Der regjerer Malacoda, kongen av Underverdenen. Han er en grusom geist som vil ødelegge Minecraft med sin grusomme hær av zombiegrisemenn, flammeskrømt, magmakuber og de fryktede geistene. Gameknight og Oldermann må klare å stable på beina en hær av NPC-ere, borgere som ikke er spillere. Men Gameknight begynner å tvile på sine egne evner, og må grave dypt i seg selv for å hente fram alt motet han har. Fortelling for mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.

Alder: 9-13 år

Originaltittel: Battle for the Nether : an unofficial Minecraft book

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha