Hugo screenplay by John Logan ; directed by Martin Scorsese Dvd

Contributor(s): Language: English Summary language: engfreswedannobfindut Original language: English Publication details: [Oslo] Paramount Home Entertainment 2012Description: 1 DVD (2 t, 1 min) lyd, kolUniform titles:
  • Hugo
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 5
  • 944.361
I rollene: Ben Kingsley, Sasha Baron Cohen, Asa Butterfield m.fl.Summary: Hugo Cabret er en 12 år gammel foreldreløs gutt som bor inne i veggene på en togstasjon i 1930-tallets Paris. Hans eneste venn er en mystisk, menneskelignende maskin faren har etterlatt ham. Hugo er overbevist om at den rommer en hemmelig beskjed fra hans avdøde far, men den kompliserte maskinen virker dessverre ikke. Når Hugo så møter jevngamle Isabelle, som heller ikke er redd for et eventyr, og stefaren hennes, den gretne leketøysmakeren Georges, blir det plutselig håp om å få svar på spørsmålene bak den spennende maskinen! Filmen vant 5 Oscar-priser og fikk terningkast 4-6 i norske aviser. .
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
No physical items for this record

Basert på romanen: Hugo Cabret / Brian Selznick

Produksjonsår: 2011

I rollene: Ben Kingsley, Sasha Baron Cohen, Asa Butterfield m.fl.

Hugo Cabret er en 12 år gammel foreldreløs gutt som bor inne i veggene på en togstasjon i 1930-tallets Paris. Hans eneste venn er en mystisk, menneskelignende maskin faren har etterlatt ham. Hugo er overbevist om at den rommer en hemmelig beskjed fra hans avdøde far, men den kompliserte maskinen virker dessverre ikke. Når Hugo så møter jevngamle Isabelle, som heller ikke er redd for et eventyr, og stefaren hennes, den gretne leketøysmakeren Georges, blir det plutselig håp om å få svar på spørsmålene bak den spennende maskinen! Filmen vant 5 Oscar-priser og fikk terningkast 4-6 i norske aviser. .

Aldersgrense 7 år

Engelsk tale, valgfri tekst på flere språk (også norsk)

Originaltittel: Hugo

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha