Søppel Dagny Holm ; illustrert av Tora Marie Norberg

By: Contributor(s): Series: FaktiskPublication details: [Oslo] Gyldendal 2012Description: 32 s. kol. illISBN:
  • 9788205419957
Subject(s): DDC classification:
  • 363.728
  • 5
Contents:
Har bibliografi, innholdsfortegnelse, register
Summary: I denne boka lærer man om gjenbruk og gjenvinning, samt får vite hva som skjer med søppelet når søppelbilen har hentet det. I tillegg kan man lese om hvorfor det er så viktig å sortere søppel, hva en familie kan gjøre for at det skal bli mindre søppel, hva som skjer når man putter en flaske i panteautomaten, hva man kan gjøre med klær man har vokst ut av. Dessuten blir man kjent med Hugo, som følger etter søppelbilen for å redde bamsen sin. "Faktisk" er en serie om det nære og spennende i barns verden, formidlet på en barnevennlig og enkel måte. Her er også tips til aktiviteter. Har mange fotografier og tegninger som viser hvordan ting ser ut. Faktabok for førskolebarn/småskoletrinnet.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg skolebibliotek Samlingen u 363.728 H (Browse shelf(Opens below)) 2.ex In transit from Flesberg skolebibliotek to Flesberg bibliotek since 16/03/2021 73170100

Har bibliografi, innholdsfortegnelse, register

I denne boka lærer man om gjenbruk og gjenvinning, samt får vite hva som skjer med søppelet når søppelbilen har hentet det. I tillegg kan man lese om hvorfor det er så viktig å sortere søppel, hva en familie kan gjøre for at det skal bli mindre søppel, hva som skjer når man putter en flaske i panteautomaten, hva man kan gjøre med klær man har vokst ut av. Dessuten blir man kjent med Hugo, som følger etter søppelbilen for å redde bamsen sin. "Faktisk" er en serie om det nære og spennende i barns verden, formidlet på en barnevennlig og enkel måte. Her er også tips til aktiviteter. Har mange fotografier og tegninger som viser hvordan ting ser ut. Faktabok for førskolebarn/småskoletrinnet.

God, leselig skrift

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha