Che scenario de Peter Buchman ; en film av Steven Soderbergh Dvd 2. del Geriljalederen

Contributor(s): Language: English Summary language: dannobswefin Publication details: [Oslo] Paramount Home Entertainment [2009]Description: 1 DVD (2 t, 13 min) lyd, kolUniform titles:
  • Che Part two
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 5
  • 982
I rollene: Benicio Del Toro, Demián Bichir, Santiago Cabrera m.fl.Summary: Etter den cubanske revolusjonen er Che på høyden av sin berømthet og makt. Så går han under jorda, men dukker opp igjen inkognito i Bolivia, hvor han samler og organiserer en liten gruppe med cubanske kamerater og bolivianske rekrutter for å starte den store latinamerikanske revolusjonen. Historien om den bolivianske kampen er en fortelling om utholdenhet, offer, idealisme og en geriljakrigføring, som til slutt feiler og betyr slutten for Che. Gjennom denne historien skjønner vi hvorfor Che har forblitt et symbol på idealisme og heltedåd, et symbol som lever i hjertene til folk rundt hele kloden. Filmen fikk terningkast 4-5.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
DVD Flesberg bibliotek Samlingen dvd DRA C (Browse shelf(Opens below)) 1.ex Available 73165379

Basert på: Reminiscences of the Cuban revolutionary war / Ernesto "Che" Guevara

Filmen laget: 2008

I rollene: Benicio Del Toro, Demián Bichir, Santiago Cabrera m.fl.

Etter den cubanske revolusjonen er Che på høyden av sin berømthet og makt. Så går han under jorda, men dukker opp igjen inkognito i Bolivia, hvor han samler og organiserer en liten gruppe med cubanske kamerater og bolivianske rekrutter for å starte den store latinamerikanske revolusjonen. Historien om den bolivianske kampen er en fortelling om utholdenhet, offer, idealisme og en geriljakrigføring, som til slutt feiler og betyr slutten for Che. Gjennom denne historien skjønner vi hvorfor Che har forblitt et symbol på idealisme og heltedåd, et symbol som lever i hjertene til folk rundt hele kloden. Filmen fikk terningkast 4-5.

Tillatt over 11 år

Engelsk tale, valgfri tekst på flere språk

Engelsk tittel: Che : Part two

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha