Lilyhammer regi: Simen Alsvik, Geir Henning Hopland, Lisa Marie Gamlem ; manus: Eilif Skodvin, Anne Bjørnstad, Steven Van Zandt Dvd Sesong 1

Contributor(s): Language: nobeng Summary language: Norwegian (Bokmål) Original language: nobeng Publication details: [Hagan] Star Media Entertainment 2012Description: 2 DVD-er (6 t) lyd, kolSubject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 5 5
  • 364.106
  • 948.2521
I rollene: Steve Van Zandt, Trond Fausa Aurvaag, Marian Saastad Ottesen m.fl.Summary: Frank Tagliano er en mafiaboss som må gå i dekning i OL-byen Lillehammer etter å ha vitnet i en rettssak i USA. Frank møter store utfordringer i overgangen fra å være en fryktet og respektert gangster i New York til å bli arbeidsledig innvandrer i Oppland, men også i det norske bygdesamfunnet kan man ty til gamle, skruppelløse metoder for å komme seg opp og frem. Serien fikk terningkast 3-4 i norske aviser.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
DVD Flesberg bibliotek dvd NOR L (Browse shelf(Opens below)) Available 73177194
DVD Flesberg bibliotek Samlingen dvd NOR L (Browse shelf(Opens below)) 1.ex Available 73170155

Produksjonsår: 2012

I rollene: Steve Van Zandt, Trond Fausa Aurvaag, Marian Saastad Ottesen m.fl.

Frank Tagliano er en mafiaboss som må gå i dekning i OL-byen Lillehammer etter å ha vitnet i en rettssak i USA. Frank møter store utfordringer i overgangen fra å være en fryktet og respektert gangster i New York til å bli arbeidsledig innvandrer i Oppland, men også i det norske bygdesamfunnet kan man ty til gamle, skruppelløse metoder for å komme seg opp og frem. Serien fikk terningkast 3-4 i norske aviser.

Aldersgrense 15 år

Engelsk og norsk tale, valgfri norsk tale

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha